YENİ YILDA DİVA İLE IŞILDAYIN



Yeni yıla çok az bir zaman kala, sevdiklerimiz ile birlikte yeni seneye birbirinden şık  hediyelerle yeni başlangıçlar yapmak isteriz. Kimimiz esprili hediyeleri tercih ederken kimimiz de kalıcı hediyeleri tercih ederiz.

Mücevher kalıcı, özel ve güzel  yılbaşı hediyelerinden biridir. Diva Pırlanta yakuttan, zümrüte, safire, topaza ve ametiste uzanan pek çok  renkli taş ve aşkın sembolü pırlantanın birarada kullanıldığı tasarımlardan yılbaşına özel bir kolleksiyon hazırladı.

Kolleksiyon birbirinden zarif  kolye ve  yüzük setlerinden oluşmakta  olup sade görünümüyle hem yılbaşı gecesi hem de yılın her günü mutlulukla kullanacağınız  ürünlerden oluşmaktadır.

Altının parıltısından, pırlantanın ışıltısından ve renkli taşların büyüsünden vazgeçemeyenlerdenseniz hediyenizi seçmeden önce www.divapirlanta.com’u ziyaret ederek  özel kampanya fiyatlarıyla her bütçeye uygun birbirinden şık mücevher tasarımlarını  kendinize ve sevdiklerinize  armağan edebilirsiniz.

Yılbaşı coşkusunu Diva Pırlanta ışıltısıyla birleştirmek istiyorsanız yeni kolleksiyon Diva’dan size yılbaşı armağanı olsun.

Diva Pırlanta Yılbaşı Kolleksiyonu Zümrüt Pırlanta Ürünler  



Pırlanta zümrüt kolye : 490 TL



Zümrüt pırlanta kolye 790 TL



Zümrüt pırlanta yüzük 1078 TL

Diva Pırlanta Yılbaşı Kolleksiyonu Yakut Pırlanta Ürünler





Pırlanta Yakut  Kolye : 358 TL


Pırlanta Yakut  Kolye 600 TL

Yakut pırlanta yüzük 449 TL
Diva Pırlanta Yılbaşı Kolleksiyonu Swiss Blue Pırlanta Ürünler 

Pırlanta Swiss Blue  Kolye :   345 TL

Swiss Blue  pırlanta yüzük  410 TL
Diva Pırlanta mücevher sevenler için  her ay farklı kampanyalar yürütmekte ve kampanya süresince özel fiyatlar uygulamaktadır. www.divapirlanta.com adresinden ilgilendiğiniz ürünlerin güncel fiyatlarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar