#PınarLabneli Lezzetler; Milföy Pasta.

Tavsiye Kanalı'nın Pınar Labne kampanyası inanılmaz lezzetler ve tariflerle devam ediyor...
Diğer Tavsiye Meleklerini takip ederek daha önce denemeyi hiç düşünmediğim tariflere de hevesleniyorum...

Pınar Labne'nin 2 ay sürecek kampanyasında her hafta bir yarışma düzenleyerek, bizleri şımartacak bir hediye verileceğine kampanya paketinde de yer verilmişti... Pek şanslı değilimdir ama bu sefer nedense pek bi heyecanlandım...


Bu haftanın başında birinci yarışma duyurusu yapıldı; Pınar Labne ile hazırlanmış, en şık sunum” seçilecek... Haftanın son dakika katılımcısı olarak #pinarlabneli Milföy Pasta ile yarışmaya katılmaya karar verdim...

Bana şans dileyin lütfen :)


Evdekilerin bayıldıkları tarifimi sizde denemelisiniz...

#PınarLabneli Milföy Pasta;

Malzemeler;
  • 3 Adet karelere ayrılmamış Milföy hamuru
  • Pudra şekeri
  • 2 Su bardağı süt
  • 2 Yemek kaşığı un
  • 1 Çay bardağı şeker
  • 1 Yemek kaşığı nişasta
  • 1 Paket vanilya
  • 1 Adet muz
  • 100 gr Pınar Labne
  • Çilek (yada arzu ettiğiniz başka bir meyve)
Hazırlanışı;

Paketlenmiş hamurları kare olarak ayırmadan yapacağız... Milföy hamurlarını üzerine çok az pudra şekeri serperek merdane yardımıyla biraz inceltin... Kabarmaması için üzerine çatalla sık delikler açın... Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında hafif altın rengini alana kadar pişirin... 

Kremasının Hazırlanışı;

Süt, un, şeker, vanilya, nişastayı tencereye alın, topaklanma olmayacak şekilde çırpma teli ile koyu kıvam alana kadar pişirin... Göz göz olan kremayı ocaktan alın, sıcakken içerisine minik minik doğradığınız muzu ekleyin ve karıştırın...

Krema soğuyunca içerisine Pınar Labne'yi ekleyin, mikserle çırpın...

Milföyler piştiğinde ilk sıcağının biraz çıkmasını bekleyin... Daha sonra aralarına pasta kremasını eşit şekilde dağıtın... Son milföy hamurunu koyduktan sonra üzerine pudra şekerini serpip istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz... 

Kolay gelsin, Afiyet olsun...

Bu arada bu cömert paket kazananın olacak...
Bakalım hangi #PınarLabneli tarif kazanacak...



Sevgiler,
Gizem S.

Yorumlar